Blog

HomeBlogÚltima tecnologia en cuines
ultimas-texcnologias-cuines-des_okt

Última tecnologia en cuines

A Mobles Urgell apostem per les noves tecnologies. El món està en contínua evolució i nosaltres som dels que creuen que sempre cal seguir avançant. La innovació és la base del creixement i, en el nostre cas, també és la consecució d’una millor qualitat de vida pels nostres clients.

Creiem que la tecnologia ens ajuda a donar un millor servei i amb aquest article volem apropar-vos a les últimes novetats tecnològiques aplicades a la cuina, perquè, a més, creiem que tothom hi ha de tenir accés. Així doncs, us presentem les últimes 5 millores amb les quals estem treballant en el camp de les cuines:

Tecnologia de refrigeració innovadora Blu Performance de Liebherr.

Un salt qualitatiu en l’eficiència energètica. Liebherr desenvolupa uns frigorífics amb màxima capacitat i amb una tecnologia que, a més de ser eficient energèticament, té l’objectiu de conservar els aliments de la millor manera i fer que les begudes arribin ràpidament a la temperatura ideal per al seu consum.

Estem parlant de models de frigorífics amb un consum fins a un 20% més econòmic que els frigorífics amb la classe d’eficiència energètica A+++, existent fins al moment. És a dir, aliments més frescs amb encara menys consum energètic.

Els paràmetres de refrigeració adequada poden seleccionar-se fàcilment i de manera intuïtiva en un còmode sistema electrònic tàctil anomenat SmartDeviceBox, des d’on, a més, es pot controlar el refrigerador des de qualsevol part del món.

Amb una pantalla tàctil, d’alta resolució i en diferents tamanys segons el model, pots adaptar el frigorífic a les teves necessitats, incorporar un temps màxim de conservació dels aliments perquè es mantinguin frescs en funció de la zona de temperatura on es guarden i obtenir informació sobre les vitamines i minerals que contenen.

Aquesta tecnologia conté nombroses funcions:

– Day-to-day: orientat a les necessitats diàries, ofereix una potència frigorífica i eficiència òptimes en els ajustos de temperatura estàndard per les àrees del frigorífic i del congelador.
– EnergySaver: té l’objectiu de reduir el consum energètic més enllà de la configuració estàndard i estalviar energia.
– MaxPerformance: permet produir major potència frigorífica; una funció interessant que permet refrigerar una gran quantitat d’aliments en poc temps.
– Mode Party: Activant aquesta funció el frigorífic treballa per refredar begudes ràpidament en la part del congelador. Disposa d’un temporitzador que quan arriba a la temperatura òptima, el frigorífic intel•ligent emet un senyal acústica d’advertència.
– Mode holiday: minimitza el consum energètic durant períodes de vacances o d’absència prolongada.

Calaixos Bio Fresh – Refrigeració Duocooling de Liebherr.

Els calaixos Bio Fresh garanteixen el clima més adient per a una frescor summament prolongada. A la temperatura i humitat ideal, la fruita, la verdura, la carn, el peix i els productes lactis, conserven fins a tres vegades més les seves vitamines que en un frigorífic convencional.

Gràcies al DuoCooling es pot regular la temperatura en els combinats frigorífic-congelador d’una forma precisa i independent una part de l’altra. A més, no hi ha intercanvi d’aire entre frigorífic i congelador, fet que evita la transmissió d’olors i d’altres factors.

biofreshplus56ceef01173fb

Downdraft, sistema d’extracció Gutmann

Les campanes extractores de la marca GUTMANN són estètica, funcionalitat i ergonomia. Tenen una combinació excel•lent de disseny, expressió, forma i color. Aquestes campanes proporcionen un sistema de ventilació perfecte, que compleix amb totes les exigències gràcies a les seves tècniques especials d’extracció i motors molt potents.

Amb la modalitat d’extracció de superfície Downdraft, els vapors produïts durant la cocció o preparació del menjar s’aspiren per tota la superfície, tècnica recomanada especialment en aparells que produeixen fums molt voluminosos.

bann01

Trituradors de deixalles de matèria orgànica de Blanco.

La maximització de la higiene, la seguretat i el silenci, així com la practicitat i la preservació del medi ambient caracteritzen el triturador de deixalles de matèria orgànica de Blanco. Consisteix en una elaborada tecnologia que desfà la matèria orgànica que s’acumula a l’aigüera. Elimina en segons qualsevol tipus d’aliment mantenint una cuina neta i lliure de males olors.

La més avançada tecnologia en l’aplicació de la higiene queda a l’abast de tothom i l’estalvi d’esforç i temps ressalta en aquest aparell innovador.

Aigüeres amb material Silgranit 

Les aigüeres BLANCO de silgranit convencen per l’elegància dels seus color i atractius dissenys que contrasten amb les típiques aigüeres d’acer inoxidable. El silgranit està compost en un 80% de granit natural, que combinat amb una matriu acrílica i pigments cromàtics, adquireix propietats de resistència immillorables.

La superfície tancada, pètria però sedosa, i de porus especialment fins, li confereixen un tacte realment agradable i a més, gran facilitat de manteniment.

KT083_pic1_Blanco-Subline_Cafe

A Mobles Urgell seguirem apostant per la innovació dels productes que oferim per avançar en la millora del benestar de les vostres llars. Seguirem informant-nos, investigant i treballant per oferir-vos els productes més desenvolupats i a l’abast de tothom.

Posted by
The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Comment