Blog

HomeBlogMobles Urgell a la Fira de Sant Josep
Fira St Josep blog destacada

Mobles Urgell a la Fira de Sant Josep

Amb la popular data de Sant Josep arriben dos esdeveniments interessants: La Fira de Sant Josep i l’arribada de la primavera. A Mollerussa, per Sant Josep ja ens comencem a acomiadar de l’hivern per entrar en aquesta nova i benvinguda estació: la primavera. La nostra serà una primavera plena d’emocions, amb nous projectes i il·lusions.

El primer arriba juntament amb la Fira de Sant Josep perquè aquest any hi serem presents. Si bé ja us vam explicar que des de Mobles Urgell hem decidit endinsar-nos en el món de les cuines, ara us ho volem ensenyar. I on millor que a la Fira de Sant Josep?

T’esperem els dies 17, 18, 19 i 20 de març de 2016 a la capital del Pla d’Urgell, a l’estand 25 del pabelló B.

Fira St Josep Blog

Aquest any 2016 ens hem endinsat al món de les cuines, i ho hem fet de la mà d’una firma de referència: Santos. A partir d’ara la nostra cartera de productes ja compta amb una de les marques de cuines més notables dels últims temps.

Santos és una marca que innova contínuament i que els seus millors èxits rauen en l’optimització de l’espai, l’elegància dels seus dissenys i la comoditat que ofereixen. L’objectiu i la raó de ser d’aquestes cuines és facilitar la tasca de cuinar i fer del vostre espai culinari, un lloc d’allò més acollidor.

Però això no és tot, amb les cuines Santos arriben moltes més novetats a Mobles Urgell. Visita’ns a la Fira de Sant Josep i descobreix-les totes! Aquí et fem un petit avanç:

 

  • Taulells de cuina de Neolith
  • El neolith és un nou material que s’utilitza per fer taulells de cuina amb la particularitat que és un material molt dur i ofereix una gran resistència a les ratllades, a les altes temperatures i als productes químics. A més d’un disseny elegant i modern, el Neolith és material resistent a les taques, ja que té una porositat gairebé nul•la i no absorbeix líquids.
  • Electrodomèstics Neff
  • Juntament amb l’arribada de les cuines, també arriben a la nostra botiga els electrodomèstics, concretament els electrodomèstics de la marca Neff, una marca que ofereix disseny i alta tecnologia amb les últimes novetats per la comoditat dels usuaris: control intel•ligent, pantalla tàctil, neveres amb tecnologia Vita Fresh, extractors de sostre i molt més…

Visita’ns a l’estand i deixa que t’expliquem totes les notícies en primera persona! A més, estigues atent a la nostra pàgina de Facebook… encara tenim més notícies!

Us esperem a l’estand 25 del pavelló B!

Posted by
The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Comment