Blog

HomeBlogLa il·lusió de decorar casa per Nadal
destacada

La il·lusió de decorar casa per Nadal

Amb l’arribada del Nadal sempre intentem trobar una estona per decorar casa i donar-li un ambient especial i diferent; un ambient Nadalenc. És el moment d’agafar l’escala i fer baixar l’arbre, les boles i tots els “articles nadalencs” que tenim guardats a l’altell. És un moment en què el més important és gaudir de la família davant d’aquest ritual que fem anualment.

Si hi ha un moble que destaca per damunt de la resta per aquestes festes de Nadal, és la taula. La taula és l’epicentre de totes les trobades amb la família i amics. És on compartim vells records, futurs pròxims, anècdotes, els millors menús i brindis, molts brindis! La taula és un moble essencial que decorem amb especial atenció, doncs és on rebem als nostres convidats. Hi ha moltes maneres de guarnir-la i dependrà de l’estil de cadascú, però per Nadal tots intentem “vestir-la” especialment i cuidar-ne tots els detalls: els colors de les estovalles, la col•locació dels coberts i que tot quedi simètric i perfecte.

 

10898217_10153050504397577_7296811421754259630_n (1)
A part de la taula hi ha altres elements decoratius que aporten caliu en aquesta època de l’any. El millor exemple és l’arbre; la joia de la casa per Nadal. Sovint li tenim el lloc reservat en un punt de la casa perquè es vegi des de diferents llocs. Per veure’l ple no n’hi ha prou només en col•locar-hi boles sinó que també cal complementar-lo amb llaços, cintes, pinyes, petites branques i amb elements decoratius fets pels més petits de casa, aquests són els que li donen el toc personal i emocional. Per aconseguir un arbre ben modern i poc recarregat us aconsellem jugar amb una doble combinació de colors.

Sovint totes les guarnicions de casa van lligades a l’estil, mida i colors dels nostres mobles. Però independentment del nostre estil, un element que mai falla, per exemple, són les espelmes; un complement ideal que aporta intimitat, calidesa i calma. Si bé les podem utilitzar durant tot l’any, per Nadal agafen un significat especial! La garlanda també és una senya d’identitat en aquests dies, ja que dóna un ambient acollidor i de benvinguda. Les podem comprar ja fetes o bé les podem muntar nosaltres mateixos amb rames d’avet, pinyes intercalades, flors i llaços. Potser no quedaran tan professionals, però sens dubte, seran les més especials.

Esperem que els nostres consells decoratius us serveixin d’ajuda i aprofiteu aquestes festes per deixar la casa plena de màgia i il•lusió.

Posted by
The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Comment