Blog

HomeBlogArriba el Black Friday a Mobles Urgell
post_facebook

Arriba el Black Friday a Mobles Urgell

Sabeu què és el Black Friday? És un moviment que va sorgir als EEUU fa uns anys, i consisteix en que les botigues, durant uns dies, fan grans descomptes en els seus productes.

A Mobles Urgell ens hem sumat també a aquesta iniciativa, i dels dies 23 al 26 de novembre podreu gaudir del nostre Black Friday, que comptarà amb rebaixes per als diferents articles de la botiga.

post_facebook

 

Del 23 al 26 de novembre tindrem tota la botiga rebaixada

El més especial del Black Friday de Mobles Urgell és que tota la botiga comptarà amb grans descomptes. Això inclou mobles i complements per a les diferents estàncies de la llar, terrassa i jardí. Trobareu una gran varietat d’elements d’alta gamma, que formen part del disseny exclusiu de les nostres marques.

Mobles Urgell compta amb un equip de professionals que t’ajudaran a confeccionar la decoració de la teva llar de forma efectiva, personalitzada i moderna. A la botiga hi trobaràs un espai on poder donar un sentit diferent a la decoració, que emani comoditat i calidesa.

 

Descomptes fins al 70%!

El Black Friday de Mobles Urgell tindrà rebaixes fins al 70%. Una oportunitat única d’aconseguir el moble que puguis necessitar, o que acabi de complementar el disseny que busques per a la teva casa.

Cada article pot tenir un descompte diferent. Però, sent conscients que a Mobles Urgell tenim una gran diversitat de productes, hem creat un sistema que facilitarà la cerca i distinció dels mobles que tinguin una rebaixa determinada.

Hem dividit els articles amb blocs diferents, que es diferencien per colors.

20_3535_50

50_70

 

 

 

 

 

 

 

Cada moble tindrà un adhesiu que permetrà identificar fàcilment a quin grup de descompte pertany.

 

Mobiliari de tot tipus d’estils

Per aquest Black Friday, Mobles Urgell compta amb una gran varietat de mobiliari, que complementarà de forma ideal la llar de cadascú segons el seu gust. S’inclouen diferents estils de decoració, tant modern, innovador, clàssic, juvenil o infantil.

Les animacions que podreu veure a continuació són un exemple d’alguns dels mobles que podreu trobar, així com el seu determinat descompte. Tots els articles estaran rebaixats.

 

 

 

 

Oportunitat única de fer un gran canvi

La setmana del Black Friday serà única en tot l’any. L’ocasió de trobar mobles d’alta gamma amb grans descomptes és perfecta per fer el pas endavant i atrevir-se a provar un nou tipus de decoració, o canviar un moble determinat. Visitar la botiga i veure tot el mobiliari et pot ajudar a tenir una idea sobre els dissenys que pots adaptar a la teva llar.

La teva llar forma part de tu mateix. Anima’t a crear un entorn que et faci sentir realitzat, que t’inspiri a fer tot allò que desitges, i que sigui confortable per a tota la família.

Anima’t a venir a Mobles Urgell!

 

 

 

Posted by
The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Comment