Blog

HomeBlogAquest Nadal, regala’t relax
destacada regalat relax

Aquest Nadal, regala’t relax

Sempre esperem les vacances amb moltes ganes, però a les vacances de Nadal normalment hi sumem una il·lusió i màgia especial. Des de Mobles Urgell, per aquestes festes, hem preparat una promoció pensada per vosaltres, per tots els que espereu, ansiosos, les festes Nadalenques.

I què fem durant les vacances de Nadal? Tot i que hi ha qui aprofita per viatjar pel món i fer moltes activitats, molts tenim només un objectiu: relaxar-nos. Fer la migdiada, llegir, mirar la televisió i fer-ho còmodament. Des de Mobles Urgell volem contribuir al vostre relax amb una selecció de sofàs i butaques  amb un 20% de descompte. Volem que aquest Nadal et regalis relax i per això t’ho posem fàcil!

 Aquest Nadal, regala't relax

Si ja fa temps que estàs pensant en canviar-te el sofà o afegir una butaca relax al menjador, aquest és el moment idoni per fer-ho! Vine a la botiga i passeja’t pel nostre showroom, asseu-te en tots i cada un dels nostres sofàs i descobreix quin és el teu sofà ideal on fer la migdiada, llegir i mirar la televisió còmodament! O si el que estaves pensant és fer un regal molt especial, pensa amb la selecció de butaques relax que tenim d’oferta, sens dubte un regal guanyador!

T’imagines relaxant-te en aquesta butaca? Només per venir a visitar-nos a la botiga entraràs al sorteig d’aquesta butaca valorada en 350€. Una butaca elegant i còmoda, de línies minimalistes que combina molt bé amb qualsevol tipus de decoració.

Imatge sorteig butaca relax

El sofà és, sens dubte, un dels llocs més importants de casa nostra, més enllà de la seva importància decorativa i protagonisme en l’ambientació del menjador, és un moble on hi passem moltes estones, que atrau la presència de tots els membres de la família i és on socialitzem més. Per aquests motius, escollir un bon sofà es converteix en una decisió clau.

L’estructura, la consistència, l’ergonomia, el tamany, la comoditat i resistència són elements que cal tenir en compte per gaudir d’aquest moble tan estimat. Des de Mobles Urgell sempre aconsellem als nostres clients el millor sofà per ells, no només per raons estètiques sinó per comoditat i durabilitat. Vols que t’ajudem a trobar el teu sofà ideal? Aquí una petita selecció i recorda, si ens visites a la botiga, entraràs al sorteig d’una butaca relax!

gami, gifu jambi sofa-oki

sillon-happy

CONDICIONS DEL SORTEIG
El guanyador del sorteig serà anunciat el dilluns 11 de gener del 2016. Una mà innocent serà qui traurà el nom del guanyador de l’urna on s’aniran posant les dades de tots els participants des del dilluns 23 de novembre i fins al 9 de gener. L’acte serà el dilluns 11 de gener a les 6 de la tarda en un acte obert on hi podrà assistir tothom que així ho desitgi.
La butaca sortejada està tapissada amb ecopell de color gris clar, potes metàl·liques i amb sistema d’obertura del relax manual. El guanyador tindrà dret a reclamar el premi fins passat 1 mes després del sorteig de l’11 de gener de 2016.

Posted by
The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Comment