Blog

HomeBlog6 idees per decorar la teva terrassa d’estiu
destacada-6idees

6 idees per decorar la teva terrassa d’estiu

Arriba definitivament el bon temps, el moment de disfrutar de les nostres terrasses; aquella zona de casa que relaxa, que convida a les converses i anècdotes tot prenent una beguda refrescant. Un lloc que volem que sigui còmode i acollidor. Un lloc que ens esmerem especialment en adequar i decorar, per això, avui et proposem 6 idees per posar a punt la teva terrassa d’estiu!

 

1a

 

1. Crea un entorn natural

Allí on siguem, les plantes ens fan més feliços, si més no, dónen aquell toc de calidesa que fa que, sense saber ben bé perquè, ens sentim a gust en un lloc. Per això, decorar la nostra terrassa amb plantes ens ajudarà a relaxar-nos i a més, ens donarà la percepció d’estar en un entorn més natural i idíl·lic.
Quan escollim les plantes, hem de pensar en un conjunt, perquè les seves formes i colors armonitzin amb la resta de la terrassa. També hem de pensar amb la quantitat de llum que necessiten per ubicar-les correctament i que sobrevisquin tota la temporada estival.
No entens de plantes i no saps quines opcions podrien quedar bé? Des de petites plantes aromàtiques o plantes per la cuina, fins a un jardí vertical de fusta o un petit hort urbà. O sinó, sempre tenim l’opció de les plantes crasses, que requereixen poca atenció i queden modernes. Per quina et decantes?

 

plantas

 

2. Decora amb palets i caixes de fusta

La fusta és un material natural que ens dóna molt joc a l’hora de decorar una terrassa. A part de que és econòmic, el podem tractar de diferents formes per adaptar­lo al nostre estil. La podem polir, envernissar, pintar, envellir…
És a més, una tendència molt comuna la d’utilitzar palets com a base per crear taules auxiliars i estructures per sofàs. Però no t’oblidis que també pots reciclar les caixes de fruita, de vi i de fusta en general per crear elements decoratius. Des d’estanteries per al vi, testos, mobles auxiliars i, fins i tot, una safata per portar l’esmorzar de cap de setmana a la terrassa!

 

madera

 

3. A l’estiu dóna-li color a la terrassa!

La primavera i estiu són les estacions de sol i color. Atreveix-te a donar color a la teva terrassa, tant amb el mobiliari com amb els elements decoratius.

 

tumbona-siesta

 

Unes gandules còmodes i plenes de color. Són una inversió interessant que, a més, ens donen l’oportunitat de tenir una terrassa multicolor! Per acompanyar-­les… les jardineres o regadores són accessoris ideals per fer una combinació de colors vius i frescos, típics d’aquestes dates.

 

colorido

 

4. Planifica la teva zona d’ombra

Una zona d’ombra a la terrassa és fonamental per crear un espai on menjar tranquil·lament o llegir un bon llibre. Analitza bé l’orientació del sol i la utilitat que li vols donar a la teva terrassa: si serà un espai per l’esmorzar, pels dinars familiars o per passar els vespres conversant…

En base a això, podràs decidir si utilitzar els típics toldos o una pèrgola o una estructura que podries cobrir amb enredaderes naturals. Tot i que si no vols realitzar una obra molt costosa, un bon parasol per desplegar en un moment puntual, pot ser una bona solució!

 

 5. Il·lumina amb estil les teves nits d’estiu!

Segur que en moltes ocasions has pensat com pots il·luminar la teva terrassa per a les vetllades d’estiu: fanalets, llums d’estil oriental, espelmes… Ara és el moment d’il·luminar-te!

Escolleixis l’estil que escolleixis, l’important és utilitzar sempre una baixa intensitat de llum per proporcionar intimitat i calidesa a l’ambient. I evidentment pots combinar i tenir diferents elements d’il·luminació.. en la varietat està el gust!

 

iluminació

 

6. Que no et falti comoditat

La funcionalitat i la decoració de la teva terrassa són molt importants, però no oblidis que, si la teva terrassa ha de ser un espai de descans i relax, no pot faltar un bon conjunt de sofàs, hamaca o tumbona! Aquí us deixem una selecció que podem oferir-te com a colofó a la decoració de la teva terrassa:

1.DNA

Composició DNA antracita de Gandía Blasco, a Mobles Urgell

2.stack

Tumbona Stack de Gandía Blasco, a Mobles Urgell

3.flat

Taula “bar” i tamborets de Gandía Blasco, a Mobles Urgell

4.kettal2

Composició “Maia” de Kettal, a Mobles Urgell

5.dozequinze

Cadires i taula Dozequinze de Gandía Blasco, a Mobles Urgell

6.Kettal-sofa

Composició Boma de Kettal, a Mobles Urgell

Posted by
The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Comment