Blog

HomeBlog5 recursos per decorar una casa petita
destacada fora

5 recursos per decorar una casa petita

Cada vegada ens fixem més en l’estètica dels objectes, dels edificis i de les cases en general. Ens fixem en la manera com podem decorar-les i també en com ho fan els nostres coneguts. Però, i si tenim una casa petita? Ja no podem entrar en aquesta lliga?

Recursos para decorar una casa pequeña

Doncs sí, perquè tenir una casa petita no significa que no pugui ser bonica i estètica. Sovint com més gran és el repte, més reconfortant i acollidor és el resultat. La clau de l’estructura i decoració d’una casa petita consisteix en no desaprofitar els espais que tenim i treure la màxima funcionalitat als elements decoratius. Aquests són els dos punts clau per aconseguir-ho. Avui us presentem 5 consells que us ajudaran a decorar amb èxit una casa de tamany reduït. Vols saber quins són aquests recursos? Segueix llegint!

1. Panells mòbils

Separar la cuina i el menjador mitjançant un panell mòbil ens permet guanyar espai, ja que eliminem la porta o l’envà fix. També ens permet escollir en qualsevol moment si volem que l’espai de les dues zones sigui comú o independent; per exemple si estem fent un sopar amb amics, deixem el panell obert i guanyem comoditat o si preferim intimitat, doncs el tanquem separant d’aquesta manera els dos espais.

panell mobil

2. Taules de menjador extensibles

Les taules extensibles ens permeten tenir una taula gran per quan sigui necessari utilitzar-la però també una taula que no ocupa espai en el dia a dia quotidià. Sembla un recurs evident, però la realitat és que és una gran mesura d’optimització d’espai a la nostra llar.

taula extensible

3. Bona distribució a la cuina

En les cuines petites un recurs molt utilitzat és la distribució en bloc, és a dir, posar tots els elements de la cuina en un costat, d’aquesta manera guanyem en lleugeresa i ampliem la zona transitable. En substitució dels mobles però, és molt freqüent utilitzar barres i ganxos adherits a la paret per tal de poder ubicar els estris de cuina mantenint funcionalitat i guanyant espai.

Distribucio cuina

4. Sofà llit
El fet de tenir un sofà-llit ens permet guanyar una “habitació” més quan l’ocasió ho requereix. Considerem aquest element una molt bona opció; pel mateix espai, tenim una funcionalitat extra, ja que el sofà el tindríem igualment. Cal tenir en compte que aquest tipus de sofàs cada vegada són de més fàcil i còmoda obertura i en els quals s’hi pot posar matalassos de gran qualitat.

imatge sofa llit

5. Mobles a mida

Si tens un espai reduït però no hi ha manera d’optimitzar l’espai, sempre pots fer un esbós de com t’agradaria distribuir la teva llar i portar-ho a la nostra botiga. Allí realitzarem un projecte personalitzat i t’ajudarem a decorar-ho al teu gust, aprofitant al màxim cada metre quadrat.

Des de Mobles Urgell esperem que aquestes idees us hagin sigut d’utilitat per decorar casa vostra. Coneixes algun truc com aquests que us hem explicat? Explica’ns-el! Estarem encantats d’escoltar-lo!

Posted by
The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Comment