Blog

HomeBlog3 passos per l’operació “canvi d’ armari”
destacada-passos-canvi-armari

3 passos per l’operació “canvi d’ armari”

Amb l’arribada de la tardor arriba inevitablement el moment de fer el canvi de roba de l’armari. Deixem enrere el bon temps i diem adéu a les sandàlies, a les tovalloles de platja i als pantalons curts, per donar la benvinguda a les peces pròpies d’aquesta nova estació.

Tot i ser una d’aquelles tasques que sempre anem postposant darrera de qualsevol excusa, resulta obligatòria si volem tenir un armari ordenat i ben organitzat. Per fer-ho necessitem dedicar-hi una estona amb els nivells d’energia carregats al màxim i un objectiu molt clar: aconseguir un armari ben organitzat que superi totes les expectatives d’espai i ordre possibles. Avui us presentaré una sèrie de recomanacions que us ajudaran a fer un canvi de roba de temporada amb èxit:

1. La neteja
El primer pas és buidar l’armari i netejar-lo. No només netejarem l’armari en si, sinó que també el “netejarem” de totes aquelles peces que ja no utilitzem i que ens resistim a llençar. L’operació “canvi d’armari” és sovint el millor moment per ser objectius i desfer-nos d’aquelles peces que fa mesos (o anys) que no ens posem, són peces que van guanyant terreny a l’armari sense que ens n’adonem. Una solució a la que podem optar és la donació, d’aquesta manera allarguem la vida a unes peces que ja no tenen lloc al nostre armari.

2. L’organització
Després d’haver guardat la roba de la temporada que acomiadem i superada la fase de neteja, ha arribat el moment d’incorporar la roba de la nova temporada. Per fer-ho podem seguir diferents criteris d’ordenació:

  • Segons el que ens posem més habitualment i el que ens posem menys sovint. D’aquesta manera evitem desordenar tota la roba que l’envolta.
  • Organitzem per categories: posem tots els pantalons junts, les camises, etc. fent el mateix amb totes les peces que tinguem.
  • També podem organitzar-les segons l’ús que li fem: podem separar la roba segons si és d’esport o de feina.
  • Una última opció és classificar les peces per colors.

3. L’armari
Si en tot aquest procés creus que el que necessites és un armari nou, ara és el moment més adequat per canviar-lo. Des de Mobles Urgell podem fer-te les millors recomanacions depenent de les teves necessitats personals d’espai i estil.

Les últimes tendències ens permeten jugar amb estils, dissenys i tecnologies que donaran com a resultat armaris a mida, amb portes corredisses, amb portes de vidre, especial per a singles, vestidors, etc. hi ha tot un món de possibilitats perfectes per tu i la teva roba de nova temporada! Fes-te una idea amb aquesta selecció!

armari-portes-vidre-pianca-mobles-urgell

38-39-VELA

140-141_CREA

24-25_RAGGIO

100-101-LINK

wardrobe-6

Espero que aquestes recomanacions us serveixin per tenir un armari ordenat on localitzar-ho tot de forma ràpida i sense importar el número de peces que hi tinguem a dins. Hi afegiries alguna recomanació més?

Posted by
The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Comment