Blog

HomeBlog10 avantatges de les cuines SANTOS
mobles-urgell-destacada

10 avantatges de les cuines SANTOS

La cuina és un dels espais més importants de casa. És aquella estança on ens reunim, comentem el dia a dia, prenem decisions, compartim moments i anècdotes tot cuinant. És important que a la cuina ens hi sentim bé, i per això ha de complir uns requisits de funcionalitat, disseny i comoditat. T’ajudem?

Des de Mobles Urgell creiem que el mobiliari en una cuina és molt important, perquè ens dota de personalitat el nostre espai, però encara més importants són les característiques, funcions i materials que tingui aquesta cuina.

 

santos-mobles-urgell

 

Per aquest motiu avui us explicarem quins són els 10 avantatges principals de les cuines Santos: unes cuines que proporcionen una elegància inusual en cuines. La capacitat innovadora d’aquesta marca de la que son distribuidors ens ofereix una manera més neta i més confortable d’aconseguir l’objectiu de facilitar al màxim la tasca de cuinar.

Descobreix el top 10 avantatges d’una cuina Santos:

1. Estèticament elegant
Amb un disseny d’estil minimalista, línies modernes i acabats premium, les cuines Santos fan de les cuines un lloc bonic i amb estil de la casa.

2. Comoditat
El disseny d’aquestes cuines ha estat creat especialment per adaptar-se a les necessitats dels clients. Es tracta d’una estructura que ofereix una gran varietat de distribucions basades en estudis ergonòmics que tenen l’objectiu de facilitar la tasca del cuinar.

3. Innovació
Un dels aspectes més importants que ha portat la marca Santos al seu nivell de notorietat actual és el seu sempre present esforç en la millora dels seus materials i productes finals.

4. Qualitat certificada
L’empresa Santos compta amb un sistema de control de qualitat en totes les fases del procés productiu que permet que s’obtingui un producte de qualitat provada.

5. Durabilitat
El fet de tenir un sistema tant estricte en els seus sistemes de control de qualitat, fa que tots els seus productes tinguin una llarga vida d’utilitat. La feina ben feta i la qualitat dels materials utilitzats ho fa possible.

6. Optimització de l’espai
La bona distribució i l’espai ben aprofitat en totes les seves estructures fa que les cuines Santos destaquin per tenir un alt grau de funcionalitat. El seu sistema de fabricació de calaixos i armaris fa que s’aprofiti al màxim cada centímetre de la cuina.

7. Fàcil de netejar
L’estil minimalista i la bona distribució de l’espai d’aquestes cuines ens permeten una fàcil neteja de la zona després dels àpats.

8. Facilita al màxim la tasca de cuinar
El disseny, les funcionalitats, l’ergonomia dels sistemes i els accessoris fan que es les cuines Santos puguin assolir plenament la seva raó de ser: ajudarnos, facilitar-nos al màxim la tasca de cuinar.

9. Un espai acollidor
Un aspecte a destacar és el sentiment de benestar que transmeten les cuines Santos. Un cop instal·lades transmet tranquil·litat i sensació d’avinença en un ambient de confiança entre les persones que hi estan presents.

10. Garantia de qualitat
Santos ofereix 5 anys de garantia en les seves cuines, fet prova que la marca creu en la seva feina correctament pensada i desenvolupada.

A l’hora d’escollir una cuina ens podem deixar portar per les preferències personals en quant a disseny, però ens hem de deixar aconsellar sobre els materials i funcionalitat de cada cuina. Des de Mobles Urgell esperem que us sigui útil l’explicació dels que creiem que són els 10 principals avantatges de les cuines Santos i si necessiteu més informació, us esperem a la botiga!

Posted by
The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Comment